TDS - DECK CAULKING

TDS je vodeći i originalni proizvod u postavljanju tikovih paluba i unutrašnjih brodskih podova.TDS je preuzeo švedski koncept izrade prethodno sklopljenih tikovih paluba u modularnoj formi i uspješno ga primjenio na sjeverno-američkom tržištu 1983.godine. Izgrađena je tvornica na preko 1000m² u Bradentonu,Tampa Bay, zbog neposredne blizine malih brodogradilišta sportskih brodica. U to vrijeme bio je pravi izazov ponuditi na tržištu ovakav koncept izrade tikovih paluba, gdje se proizvodnja odvija u tvornici a montaža gotovih sekcija na terenu. Dotadašnja praksa uključivala je čitav proizvodni proces i montažu na licu mjesta.

Danas, 25 godina kasnije, ovakva procedura izrade tikovih paluba smatra se najpraktičnijom i najekonomičnijom. Tome u prilog ide činjenica da je TDS korporacija dvaput prerasla svoje kapacitete, a sadašnji proizvodni kapaciteti u Sarasoti na Floridi premašuju 9300m².
TDS opskrbljuje nautičko tržište sa preko 15 000m² tikovih paluba godišnje, što je ekvivalent 5-6 superjahti (50m) mjesečno. Naši klijenti su serijski proizvođači brodova, proizvođači brodova po naruđbi, brodogradiilšta i remontna brodogradilišta diljem svijeta.

U želji za kontinuiranim poboljšanjem kvalitete i pouzdanosti tikovih paluba, TDS je razvio vlastitu liniju proizvoda za ljepljenje i brtvljenje :SIS440 brtvilo. S vremenom ovi proizvodi su se istakli visokom kvalitetom, te su prihvaćeni od struke.

Za više informacija o Teakdecking Systems proizvodima provjerite uputstva i tehničke liste proizvoda.

Anketa

Jeste li zainteresirani za sudjelovanje u epoxy radionicama ?

Rezultati ankete