WEST SYSTEM STAKLENA OJAČANJA - PLATNO I TRAKE

Materijali posebno tretirani amino-silane agensom radi upotrebe s epoksidnim sustavima. Kada se upotrebljavaju s West System epoksidom, materijali za pojačavanje izražavaju znatno povećanu snagu ljuske, savitljivost i sposobnost istezanja i zbijanja pod teretom, u usporedbi s ostalim sustavima za kemijsku završnu obradu, pogotovo u odnosu na materijale za pojačavanje proizvedene za vezivanje s poliesterskim smolama.Materijali su podvrgnuti periodičnom testiranju u Wessex Resins, kako bi se osiguralo da izabrani materijali, za poslove izrade ili reparature, ispunjavaju najviše moguće standarde

Biaxial tkanina je idealna za kompozite, popravak i pojačanje. Ona je izrađena od netkane E-staklene tkanine, gdje su dva sloja položeni zajedno na ± 45 °. Ravna ne-preklapana vlakna u biaxialnom odnosu smanjuju „print-through“ i čine tkaninu krućom.

Staklene tkanine su idealne za izgradnju kompozitnih laminata i popravak stakloplastike. One se također mogu upotrijebiti za dobivanje otporanih na abraziju laminata za drvene konstrukcije. Kada se temeljno namoči WEST SYSTEM epoksidom, tkanina postaje prozirna, omogućujući jasanu, prirodanu boju drveta.

WEST SYSTEM 729-733 Staklene trake Kada se spajaju s West System epoksijem, Episize ™ staklene trake daje dodatnu otpornost na istezanje radi sprečavanja pojave tankih pukotina i abraziju. Staklene trake su svestrane trake Plain tkanja s prošivenim rubovima.

Biaxial traka je idealana za popravke i pojačanja. One su izrađene od netkane E-staklene tkanine, gdje se dva sloja polažu zajedno na ± 45°. Ravna ne-preklapana vlakna u biaxialnom odnosu smanjuju „print-through“ i čine tkaninu krućom.
 

Anketa

Jeste li zainteresirani za sudjelovanje u epoxy radionicama ?

Rezultati ankete